Hayır Lokması Kiralama | Hayır Lokması Fiyatları | Lokmacı Kiralama

Hayır Lokması Kiralama

Hayır Lokması Kiralama

Uygun Fiyat Kaliteli Hizmet 1000 Kişilik Lokma 3.000 TL den Başlıyor.

Osmanlı döneminde neredeyse her köşe başında, sokak aralarında pişirilirdi. İnsanlar mutlu bir haber aldıklarında şükür etmek, üzüntülerinde sadaka niyetiyle, ölenlerin arkasından bir Fatiha göndermek için lokma tatlısı döktürürlerdi. Ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar dua anlamına geldiğinden daha çok kalabalık yerlerde dağıtılmaya dikkat edilirdi. Bu gelenek halen sürdürülmekte ve özellikle hayır işlerinde tanıdık tanımadık herkese dağıtılmaktadır.


Hayır Lokması Kiralama Hizmeti Veren Firmalar

Eski zamanlarda kazanlar kurulur, ateş yakılır ve hayır lokması dökülürdü. Günümüzde hayır lokması kiralama hizmeti veren firmalar yeni nesil seyyar arabalarla yerinde hizmet vermektedir. Hayır lokması yapılarak dağıtma fikriniz varsa firmamız tüm ekipmanlarıyla belirttiğiniz adrese gelmektedir. Geleneği sürdürmek adına halen kazanlarda kızartılan hayır lokması, işinin ehli ustalarımızca dökülmektedir. Teknik donanıma sahip araçlarımız içerisinde pişirilen lokma sıcak olarak ikram edilmektedir. Profesyonel çalışanlarımız bir yandan ustalar lokmaları kızartırken, diğer yandan servis edilmesini sağlamaktadır. Böylece kimse beklemeden lokma dağıtılmakta ve herkese ulaşmaktadır. Hayır işlemek için lokma tatlısı döktürmek isterseniz, piyasanın en kaliteli hizmetini cüzi ücretlere sağlamaktayız.


Hayır Lokma Arabası Nasıl Kiralanır?

Hayır lokması kiralamak istediğinizde firmamız seyyar arabalarıyla birlikte iki usta tahsis etmektedir. Lokma ustamız yerine gelmeden mayaladığı hamuru mekanda kızartırken, bir yandan da davetlilere ulaştırılması sağlanır. Hayır lokma arabası nasıl kiralanır diyorsanız, firmamız tüm ekipmanlarıyla hizmet almanıza olanak tanımaktadır. Helal Lokma iletişim numaralarımızı aradığınızda davetli sayısına göre fiyatlandırma bilgisini paylaşıyoruz. Onay vermeniz halinde servis için gerekli tüm ekipmanlar ve servis hizmetimiz dahil olarak adrese kadar geliyoruz. Seyyar aracımızın nakliyesi firmamızın hizmetine dahil olmaktadır. İstanbul'un markalaşmış lokma firması Helal Lokma'yı tercih ettiğinizde, sonradan pişmanlık yaşamazsınız.


İş Yeri Açılışı için Hayır Lokması Kiralama

İstanbul'da iş yeri açılışı yapacak olan firma sahipleri, açılış organizasyonu düzenleyerek tanıtım amacıyla halkı davet etmektedir. Buraya gelenlerin memnun ağırlanması için iş yeri sahibi lokma kiralama hizmetimizden yararlanmaktadır. Bu tür organizasyonlarda gelenlerin mutlu olması için işinin ehli bir lokma firması ile anlaşmak önemlidir. Herkese yetecek kadar lokmayı aynı anda dökebilecek ve fazla sayıda olduğu için lezzetinden hiçbir şey kaybetmeyecek bir çalışma gerektirir. Helal Lokma firmamızın referanslarımız, sayısız firmaya verdiğimiz hizmetten duyulan memnuniyetin göstergesidir. Kötü sürprizlerle karşılaşmamak için İstanbul'un en lezzetli lokmacısını arayabilir, hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz.


Hayır Lokması Kiralama İstanbul

Firmamızı arayarak helal lokma döktürmek isteyen müşterilerimize talep ettikleri sayıda lokma ve dağıtım için yeterli eleman tahsis ediyoruz. Şerbetli veya şerbetsiz olarak hazırlanabilen lokmalar, Cuma namazı cami önünde cemaate dağıtılmak amacıyla hayır lokması sipariş verilebilmektedir. Ölen kişinin arkasından hayır duası ulaştırmak isterseniz, firmamız seyyar aracının üzerine merhumun isim ve soy ismini yazarak lokmadan tadanın hayır duasını almasına vesile oluyoruz.


Hayır Lokması  Hakkında Bize En Çok Sorulan Sorular.


Hayır Lokması  Kaç Kişilik Oluyor? En Az Kaç Kişilik Olduğunda Geliyorsunuz?

300 Kişilik Lokma Fiyatı Ne Kadar?

Hayır Lokması  Kişi Başı Fiyatlarınız Kaç Paradır? Hayır Lokması  Kiralama Fiyatlarınız Ne Kadar?

Eve Lokma Yolluyor Musunuz? Seyyar Lokma Arabanız Var Mı?

Hayır Lokması  Kiralama Servisiniz Nerede Ve hangi Şehirlerde Hizmet Veriyor?

Hayır Lokması  Tabakta Kaç Tane Oluyor? Lokma Dökme Gün Boyu Devam Ediyor Mu?

Hayır Lokması  Ne Demektir ?

Lokmacı Kaç Kişi Geliyor? Cami Çıkışın da Lokma Oluyor Mu?

Hayır Lokması  Türkiyenin Hangi Şehirleri Ve İllerinde Hizmet Veriyor?

Hayır Lokması  Olarak En Uygun Fiyatınız Ne Kadar?

Cenazemiz Var Lokma Döktürmek İstiyorum Ne Yapmalıyım?


Bu Sorular ve Benzeri Sorularınız Varsa Bizi Çekinmeden Arayıp Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. İletişim 0 553 862 96 95

whatsapp İletişim