cami çıkışı lokma | Seyyar Lokma | Lokmacı Kiralama

Cami Çıkışında Lokma Dağıtan Firmalar

Cami Çıkışında Lokma Dağıtan Firmalar

Hayır Lokması Dağıtıyoruz

İstanbul genelinde lokma dağıtmaya devam ediyoruz. Hayır lokması döktürmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. İstanbul'da müşterilerimiz bizimle iletişime geçiyor hayır lokması döktürmek istedikleri yeri iletiyorlar ve ustalarımız seyyar lokma arabalarımızla geliyor ve sıcak olarak lokma döküyorlar. 


İstanbul da İstediğiniz Saatte ve Konumda‎ Hayır Lokması Döküyoruz

Genellikle cami çıkışında cemaate lokma dağıttıran müşterilerimiz özellikle cuma günlerini tercih ediyorlar bu sebeple lokma döktürmek isteyen müşterilerimize tavsiyemiz lokma döktürmeyi düşündüğü tarihten en az 3 hafta önce aramaları olacaktır. İstanbul genelinde cami çıkışlarında cuma günleri hayır sahipleri adına lokma döküyoruz.


Cazip Fiyatlara Hayır Lokması Döktürme 600 Kişilik 2400 TL den Başlıyor.

Cami Çıkışı Lokma Döktürmek İstiyorum

Kalabalıkgruplar için hazırlanacak lokmanın hazırlanması, pişirilmesi ve sunumu plan veprogram gerektirir. Doğru planlama ile kargaşa olmadan herkese sıcak birşekilde lokma ikramında bulunmak mümkün olacaktır. Helal Lokma firmamızİstanbul'da sayısız etkinlik, davet, iş yeri açılışı, ölüm yıl dönümü gibikalabalık insanların bir arada bulunduğu organizasyonlarda çalışmalaryürütmüştür. Cami çıkışı lokma döktürmek istiyorum diyorsanız firmamızıniletişim numaralarını arayarak hemen sipariş verebilirsiniz. Rezervasyonunuzalındıktan sonra tüm hazırlıklar belirttiğiniz tarihe kadar eksiksiz olaraktamamlanacaktır.

whatsapp İletişim