Mobil Lokma Arabası Fiyatları | Hayır Lokması Fiyatları

Mobil Lokma Arabası Fiyatları

Mobil Lokma Arabası Fiyatları

Mobil lokma arabası hizmetimiz ile İstanbul’un her noktasına hayır arabası tesis ediyor ve müşterilerimizin hayır duası toplamasına vesile oluyoruz. Sizlere sunduğumuz seyyar İstanbul hayır lokması hizmetimiz ölmüşlerin ruhuna hediye, hayır duası, açılış organizasyonu, kutlama, adak ve daha pek çok farklı amaçla lokma dağıtmanızı sağlayan bir hizmettir. Davetlilerinizi mutlu etmek ve hayır işlemek istiyorsanız bize ulaşabilir ve hayır lokması hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Hayır lokması arabası kiralama fiyatları hakkında daha fazla bilgi için bize ulaşınız.


Kampanyalı Lokma Arabası Kiralama Fiyatları

Sizlere hizmet verirken mobil lokma arabalarımızın temizliğine ve hijyenine özen gösteriyoruz. Böylelikle lokma aracımızla dağıtım yaparken gönlünüzü ferah tutmanızı ve hijyen nedeniyle tatsız bir durumun ortaya çıkmasını engelliyoruz. Aynı zamanda firmamız sizlere hizmet verirken istediğiniz her özel duruma göre farklı hizmet sunmaktadır. Örneğin eğer merhum bir kişi için lokma döktürüyorsanız mobil aracımızın üzerine merhumun adını ve soyadını yazıyor ve insanların hayır duası okuyabilmesi için sesli olarak merhumun adını ve soyadını duyuruyoruz.


İstanbul Hayır Lokması Kampanyaları

Yine aynı şekilde mekanınızın açılışı için lokma dağıttıracak-sanız mekanınızın ismini mobil araçlarımızda ve diğer tüm ekipmanlarımızda yer veriyoruz. Böylelikle İstanbul lokma arabası hizmetimizi sizin ihtiyaçlarınıza uygun olacak şekilde sizlere sunuyoruz. Gezici lokma arabaları ile dilediğiniz nokta‎ da ne zaman isterseniz sizin adınıza hayır lokması dağıtıyoruz. İstanbul da 700 TL den başlayan fiyatlarla lokma döküyoruz. Seyyar lokma araçlarımızda sıcak ve lezzetli lokma döktürmek için bizi arayınız.



Lezzetli ve Sıcak Lokma Dağıtıyoruz 


Lokma hizmetimizden yararlandığınızda deneyimli ustalarımız lezzetli bir hamur hazırlıyor ve lokma için ideal kıvamda şerbetler kaynatıyor. Lokma almaya gelen kişilere sıcak olarak taze lokma servis ediyoruz. İsteğinize göre şerbetli ya da şerbetsiz lokmalar hazırlıyor ve istediğiniz işlek muhit ya da caddelerde lokmaları tabak, peçete ve çatal ile dağıtıyoruz. Helal ve kaliteli lokma dağıtacak bir firma arıyorsanız sizlere 15 yılı aşkın süredir hizmet veren lokma firmamızın mobil lokma arabası kiralama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Cami çıkışında sıcak hayır lokması dağıttırmak isterseniz bize ulaşınız.


Lokma Arabası Kiralama Fiyatları

Sizlere lokma arabası kiralama hizmetimizi sunarken makul ve ekonomik fiyatlar belirliyoruz. Döktürmek istediğiniz lokma sayısına göre sizlere sunduğumuz avantajlı lokma arabası kiralama fiyatları ile bütçenizi sarsmayan fiyatlar ile lokma dağıtmanızı sağlıyoruz. Kaliteli, helal, lezzetli ve profesyonel bir lokma dağıtım hizmeti istiyorsanız hemen bize ulaşabilir ve size avantajlı bir fiyat teklifi vermemizi sağlayabilirsiniz.


Hayır Lokma Arabası Kiralama İçin Bizi Arayın. 0 553 241 40 67


whatsapp İletişim