Lokma Döktürme Fiyatları | Hayır Lokması | Lokma Döken Firmalar

Lokma Döktürme Fiyatları

Lokma Döktürme Fiyatları

Lokma döktürme hayır işlemek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bir lezzettir. Genellikle hayırseverler Cuma namazı çıkışlarında cemaate dağıtılmasını isteyerek ölmüşlerinin ruhuna hediye etmek veya sevap kazanmak amacıyla lokma döktürürler. Helal Lokma firması olarak İstanbul'un en ucuz ve kaliteli lokma hizmetini sunmayı amaçlıyoruz.


İstanbul'un En Kaliteli Lokma Döktürme Firması

Hayır lokması hazırlanırken kullanılan malzemenin kalitesi ve kıvamının tutturulması hem görüntüsünün hem de lezzetinin yerinde olması için önemlidir. Firmamızmüşterilerine en lezzetli lokmayı sunmak için birinci kalite malzemeler kullanarak lokma dökmektedir. Pişirilmesi sırasında hijyene önem veriyoruz. Lokma ustalarımız galoş, önlük ve eldiven kullanmaktadır. Mayalanma, servis ve pişirme malzemeleri her müşterimiz için ilk kez kullanıma açılmaktadır. Gönlünüz rahat bir şekilde ikramlardan misafirlerinize sunabilirsiniz.


Hayır Lokması Döktürme Servisi

Kültürümüzde önemli yere sahip olan hayır lokması, özenle hazırlanarak sıcak bir şekilde servis edilmektedir. Disiplinden taviz vermeden müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak ilk amacımızdır. Gerek hayır işlemek gerekse açılış organizasyonlarında tercih edebileceğiniz lokma döktürme servisimizi İstanbul'un tüm noktalarına sağlıyoruz. Hayır amacıyla dökülen lokmanın bilincinde olan ustalarımız adabına uygun bir şekilde mayalama yapmaktadır. Böylece size nail olacak sevabın tam yerine ulaşmasını.


İstanbul'da En Uygun Lokma Döktürme Hizmeti Veren Firma

Usta ellerle hazırlanan lokmanın yerinde pişirilerek dağıtılması münasiptir. Aksi halde lokma soğuyacak ve lezzetini kaybedecektir. Bu nedenle helal lokma döktürme hizmetimizden yararlanmak istediğinizde belirttiğiniz tarihte, istediğiniz adrese seyyar lokma aracımızla geliyoruz. Genellikle cami önlerinde, ölen kişinin hayrına düzenlenen cenaze törenlerinde, işyeri açılışında ve mevlitlerde  tercih edilen lokma döktürme hizmetimizi, kabul olan niyetinize şükür amacıyla veya diğer pek çok organizasyonda misafirlerinize hoş bir sunum yapmak istediğinizde de tercih edebilirsiniz.


İstanbul'da Lokma Döktürme Fiyatları

Helal Lokma firmamıza rezervasyon yaptırdığınızda lokma dökümü için gereken tüm malzemeleri yanımızda getiriyoruz. Seyyar aracımız ve diğer malzemelerin adresinize nakliye ile ulaşımı, dökülen lokmanın servisi fiyatlarımıza dahil edilmektedir. Bu hizmetler için sizden ayrı bir ücret talep edilmeyecektir. Ayrıca lokma servisi sırasında kullanılacak tabak, çatal ve peçete gibi servis malzemeleri de hizmetimiz içerisindedir. Sağlığınızı ön planda tutuyor, kullandığımız malzemelerin kaliteli olmasına önem veriyoruz.


İstanbul'da Lokma Döktürme Fiyatları 2250 TL den Başlamaktadır.

Lokma hazırlığı aşamasında kullanılan malzemelerin az olması, hayır işlemek isteyen kişi için maliyeti düşüren bir özelliktir. Lokma dökmede önemli olan usta ellerden çıkması, kaliteli malzeme kullanılması ve pişirilmesi-dağıtılması esnasında hijyene önem verilmesidir. Tüm bunları bir arada sunan Helal Lokma firmamız, hem kalitesiyle hem de fiyatlarıyla İstanbul'da hayır işlemek isteyenlerin en çok tercih ettiği firmalar arasında yerini almıştır. Hayrınıza vesile olmanın verdiği huzurla, 15 yılı aşkın süredir İstanbul'da nefis ve sağlıklı lokmahazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 


HAYIR LOKMASI DÖKTÜRMEK İSTEDİĞİNİZDE SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ. 0 553 241 40 67

whatsapp İletişim