sarıyer hayır lokma dökme » Lokma Arabası Kiralama | Hayır Lokması | Hayır Lokması Fiyatları | İstanbul Lokmacı

sarıyer hayır lokma dökme


Tarih:2019-06-16

sarıyer hayır lokma dökmeye devam eden ekibimiz bugün de merhum ali bey için 2000 kişilik hayır lokması döktü. hayırlara vesile olmasını diler merhuma allahtan rahmet yakınlarına sabır dileriz. 

Mobil Lokma Arabası Kiralama

Osmanlı'danbugünlere kadar gelmiş, kültürümüzün bir parçası olmuş lokma, en çok talepgören ikram çeşitlerindendir. Ekonomik fiyatlarla ikram edilebilmesi, büyükküçük herkes tarafından tadılmak istenmesi, hafif ve lezzetli bir tatlı olması,lokmayı bu kadar popüler hale getiren bir ikram statüsüne sokuyor. Tabi mobilolarak üretilmesi ve daha sıcakken sunulması ise en büyük avantajlarından.Helal Lokma firması olarak sizlere bu eşsiz lezzeti dilediğiniz bir adreste sunmak için nakliye, üretim,servis gibi tüm aşamalar dahil olarak hizmet veriyoruz. Fiyatlarımıza tümhizmetler dahildir. Detaylı bilgi almak için web sitemizde yer alan telefon vemail bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Helal Lokmacıolarak hayır lokması döken ekiplerimiz, işinde deneyimli, eli yatkınkişilerdir. Mobil lokma arabası kiralama hizmetimiz için sizlereekonomik fiyatlarla hizmet vereceğimizden şüpheniz olmasın.

etiket:pendik çikolatalı lokma,pendik lokma tatlıcısı,lokma pendik,pendik çikolatalı lokmacı,pendik lokma kiralama,çikolatalı lokma istanbul,pendik lokmacı,tuzla lokma

whatsapp İletişim